Patiënttevredenheidsonderzoek

Met een patiënttevredenheidsonderzoek komt u erachter hoe patiënten nu écht over uw zorginstelling en service denken. Hierbij wordt duidelijk waar er eventuele aandachtspunten liggen en waar verbeteringen mogelijk zijn. Wij zijn gevestigd in Bilthoven, in de buurt van Utrecht, maar helpen u graag binnen heel Nederland en België om de tevredenheid van patiënten te optimaliseren.

  • Waarom Dames met zorg?

    • ✓ Patiëntgerichte zorg
    • ✓ Optimalisatie op maat
    • ✓ Gezonde passie

Laat uw zorgproces optimaliseren door Dames met Zorg!

Een patiënttevredenheidsonderzoek kan ook voor u voordelig zijn

Dames met Zorg! voert voor u een patiënttevredenheidsonderzoek uit door de ervaringen en emoties van patiënten te meten. Dit kan bijvoorbeeld door middel van vragenlijsten of interviews; net wat u en uw patiënten fijn vinden. Bij al onze tevredenheidsonderzoeken voorzien wij u van overzichtelijke rapportages, waaruit duidelijk wordt hoe de tevredenheid van uw patiënten of werknemers er nu voor staat. Daarna lichten wij de punten uit die verandering wensen en spreken met u door hoe we deze veranderingen kunnen doorvoeren binnen uw kliniek, praktijk of andere soort zorgcentrum. Zo werkt u elke dag een beetje verder toe naar een meer patiëntgerichte zorginstelling.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Bent u overtuigd om met ons een patiënttevredenheidsonderzoek te doen? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 10 45 17 11 (Liesbeth) of 06 – 24 56 61 93 (Kirsten). Mailen kan ook via info@damesmetzorg.nl. Voor een compleet plaatje van de tevredenheid binnen uw zorginstelling, kunnen we ook een zorgmedewerkerstevredenheidsonderzoek uitvoeren.

Neem contact op