RealDrives Care&Cure drijfverentest voor zorgpersoneel

Waarvoor staat u ’s ochtends op?

Om ervoor te zorgen dat uw zorgpersoneel het werk effectief en met plezier blijft uitoefenen, kunt u onder uw personeel een drijfverentest uitvoeren. De zorgsector vraagt namelijk nogal wat van haar personeel: toewijding, aanpassingsvermogen, empathie, lange werkdagen en functioneren volgens regels en protocollen. Met behulp van de drijfverentest komt u erachter wat uw zorgmedewerkers motiveert en waar zij een steuntje in de rug wensen.

Uw zorgpersoneel beter leren kennen met een drijfverentest

Met behulp van de RealDrives Care&Cure drijfverentest ontdekt u waar uw zorgmedewerkers energie van krijgen en waarop ze ‘leeglopen’. Ook krijgt u inzicht in ieders professionele opvattingen, leert u hoe personeel het management waarneemt en hoe medewerkers met elkaar omgaan. Door deze kennis bewust in te zetten, stelt u elk personeelslid in staat het beste te geven aan patiënten, collega’s en zichzelf. De drijfverentest voor zorgpersoneel biedt u nieuwe inzichten over uw zorgmedewerkers. U kunt uw medewerkers opnieuw motiveren om actief bij te dragen aan het worden van een patiëntgerichte zorginstelling.

Waar staan uw zorgmedewerkers ‘s ochtends voor op?

Dames met Zorg! uit Bilthoven, nabij Utrecht, is gecertificeerd RealDrives Care&Cure-trainer. Wij voeren de drijfverentest voor de zorg graag bij u en uw zorgpersoneel op locatie uit. Hiermee helpen we uw team de volgende drie vragen te beantwoorden:

  • Krijgt u in uw werk de ruimte om te doen wat u werkelijk belangrijk vindt?
  • Heeft u een opvatting over uw werk die door anderen gedeeld wordt?
  • Ondervindt u steun van uw collega’s en uw management?

Door actief op de uitkomst van de drijfverentest te acteren, verbetert u de betrokkenheid van zorgmedewerkers en vergroot u de productiviteit van het zorgpersoneel. U krijgt meer grip op het ziekteverzuim en het behoud van mensen. Om de onderlinge sfeer een boost te geven, organiseren wij ook teambuildingactiviteiten in de zorg.

Laat ons uw organisatie helpen met de drijfverentest voor zorgpersoneel

Blijkt uit de RealDrives Care&Cure drijfverentest dat uw team nog niet bestaat uit alleen maar blije zorgmedewerkers die al hun potentieel benutten? Wij voeren graag de veranderingen door die nodig zijn om personeel het werk weer met een grote glimlach uit te laten voeren. Zo geven wij ook een creatieve sessie ‘maak een ei blij’, waarbij we uw medewerkers een dag lang voor een ei laten zorgen. Zo worden ze eraan herinnerd met welke drijfveren ze ooit voor de zorg hebben gekozen. Als u vragen heeft of meer informatie wenst over de drijfverentest voor zorgmedewerkers, stuurt u gerust even een e-mail naar info@damesmetzorg.nl. U mag ook bellen naar Liesbeth (06 – 10 45 17 11) of Kirsten (06 – 24 56 61 93).

Blije medewerkers = blije patiënten

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.