RealDrives Care&Cure Drijfverentest

Waarvoor staat u ’s ochtends op?

De zorgsector vraagt nogal wat van haar personeel. Toewijding, aanpassingsvermogen, empathie, lange werkdagen en functioneren volgens regels en protocollen. Om ervoor te zorgen dat uw team het werk effectief én met plezier blijft uitoefenen, helpt het om de drijfveren van elke medewerker te achterhalen.

Met behulp van de RealDrives Care&Cure drijfverentest ontdekt u waar uw personeel energie van krijgt en waarop men ‘leegloopt’. Ook krijgt u inzicht in ieders professionele opvattingen, leert u hoe personeel het management waarneemt en hoe medewerkers met elkaar omgaan. Door deze kennis bewust(er) in te zetten, stelt u elk personeelslid in staat het beste te geven aan patiënten, collega’s én zichzelf.

Dames met Zorg! is gecertificeerd RealDrives Care&Cure-trainer. Wij voeren de test die speciaal voor de zorgsector is ontwikkeld graag bij u op locatie uit. Hiermee helpen we uw team de volgende drie vragen te beantwoorden:

  • Krijgt u in uw werk de ruimte om te doen wat u werkelijk belangrijk vindt?
  • Heeft u een opvatting over uw werk die door anderen gedeeld wordt?
  • Ondervindt u steun van uw collega’s en uw management?

Door actief op de uitkomst te acteren verbetert u de betrokkenheid van medewerkers, vergroot u de productiviteit van teams en krijgt u (meer) grip op het ziekteverzuim en het behoud van mensen.

Blijkt uit de drijfverentest dat uw team nog niet bestaat uit alleen maar blije medewerkers die al hun potentieel benutten? Dames met Zorg! voert graag de veranderingen door die nodig zijn om personeel het werk weer met een grote glimlach uit te laten voeren.

Blije medewerkers = blije patiënten

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.