Passievolle dames

‘Zijden blouse aan, scheenbeschermers om, bitje in, blonde pruik op en gaan!’

Liesbeth Franssen en Kirsten Huibregtsen vormen samen Dames met Zorg! Hun doel? Met gezonde passie de zorg verbeteren. Ze geloven daarbij in de kracht van blije mensen die krijgen wat ze willen.

Om dat te bereiken praten ze altijd over mensen in plaats van casussen. Ze stromen over van de energie en creativiteit, nemen nooit zomaar iets aan, zijn soms wat tegendraads, kennen geen problemen, vinden ‘dat kan niet’ geen antwoord en humor is hun belangrijkste brandstof.

Door de ervaring in de zorgbranche, onder andere als medeoprichters van het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in Bilthoven, hebben zij hun sporen in patiëntgerichte zorg ruimschoots verdiend. De opgedane kennis zetten ze graag in om anderen te inspireren en vooruit te helpen. Ze werken daarbij altijd vanuit de theorie naar iets concreets toe, want anders verandert er nog niets.

Hoe maakt Liesbeth Franssen het verschil?

Talent om te verbinden, relaties te bouwen en onderhouden. Uitstekende probleemoplossende vaardigheden en plezier in het aangaan van uitdagingen. Altijd op zoek naar een manier om iets de volgende dag beter te doen. Teamspeler met helikopterview en oog voor detail.

Wat maakt Kirsten Huibregtsen uniek?

Creatief en passie voor zorg en aandacht voor (mede)mensen, of zij nou patiënten, klanten of gasten zijn. Plezier in het aangaan van uitdagingen en uitstekende probleemoplossende vaardigheden. Inspirerende en motiverende teamspeler met oog voor kwaliteit en detail. In staat om strategische doelstellingen te vertalen naar dagelijkse praktijk.