‘Maak een ei blij’

Ervaar de kracht van samenwerking

Waarom koos ik ook alweer voor werken in de zorg? Wat betekent goede zorg nu eigenlijk precies? En wat drijft mij in mijn werk met patiënten en cliënten? Het zijn vragen die zorgmedewerkers helpen bewust te worden van welke ‘drive’ er diep van binnen zit. En deze bewustwording helpt hen de focus weer op de patiënt of cliënt en de kwaliteit van hun werk te richten.

Klinkt goed, maar hoe bewerkstelligt u dit binnen de teams van úw organisatie? Dat is simpel. Laat uw medewerkers eens zorgen voor…. een ei! Dames met Zorg! lanceert de originele en creatieve sessie ‘Maak een ei blij!’. Tijdens Maak een ei blij! gaan medewerkers in groepjes aan de slag met de zorg voor een ei. Het doel is om door slim samen te werken het ei zó te verpakken dat het niet kan breken als het valt.

Maak een ei blij! maakt de kracht van samenwerking zichtbaar en voelbaar. En – door tijdens de sessie na te denken over hoe de zorg voor het ei vertaald kan worden in de zorg voor een mens – krijgen medewerkers nieuwe inzichten en frisse inspiratie. Want als ze al goed voor een eí kunnen zorgen….!

Wilt u meer weten?

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.