Evenementen, congressen en beurzen in de gezondheidszorg

‘Niet over maar met patiënten praten’

Dames met Zorg! organiseert regelmatig een gezondheidszorg congres of beurs voor zowel patiënten als medewerkers. We zetten onze kennis en ervaring op dit gebied ook graag in om uw zorginstelling van dienst te zijn. De mogelijkheden qua vorm en inhoud zijn eindeloos, maar het doel is altijd hetzelfde: ervoor zorgen dat we niet over, maar ook met patiënten praten. Wij werken oorspronkelijk vanuit Bilthoven, nabij Utrecht, maar kunnen u helpen met een gezondheidszorg beurs of congres In heel Nederland of België.

Een gezondheidszorg congres is verhelderend voor u en uw patiënten

Via onder andere een beurs over de gezondheidszorg komen we graag in contact met patiënten. Zo hoeven we niet te gissen naar hun wensen, maar horen we van henzelf waar ze behoefte aan hebben. Door deze persoonlijke benadering blijven we op de hoogte van wat er speelt en kunnen we eventuele feedback direct omzetten in actiepunten. Zo voelen de mensen voor wie we ons zo graag inzetten zich gehoord en leren wij en onze opdrachtgevers waar de verbeterpunten zitten in de zorg.

Wat levert een congres of beurs over de gezondheidszorg op voor uw organisatie?

Of u nu een kleine huisartsenpraktijk heeft of een groot ziekenhuis bestuurt: een congres of beurs over gezondheidszorg kan zeker ten goede komen aan u als organisatie. De kennis die wij opdoen door intensief met patiënten in gesprek te gaan, kunnen wij implementeren in uw zorginstelling. Wij informeren u bijvoorbeeld verder over een quickscan voor uw zorginstelling. Of wanneer u veel tijd kwijt bent aan uw administratie, kunnen wij u alvast adviseren over het optimaliseren van uw zorgadministratie.

Regel uw beurs of congres samen met ons

Als u interesse heeft in een beurs of congres over de gezondheidszorg, dan kunt u contact opnemen met Kirsten (06 – 24 56 61 93) of Liesbeth (06 – 10 45 17 11), of een mailtje sturen naar info@damesmetzorg.nl. Heeft u een ander concept in gedachten, maar komt u niet helemaal uit de invulling ervan? Wij helpen u graag verder met een creatieve aanpak voor uw project.

Wilt u ook met patiënten praten?

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.