Patiëntgerichte zorginstelling

Het hoofddoel van Dames met Zorg! is om patiëntgerichte zorg te perfectioneren in elke zorginstelling. Wij vinden het belangrijk dat de patiënt te allen tijde op één staat. Daarom adviseren en begeleiden wij huisartsen, ziekenhuizen, behandelcentra en alle overige organisaties die zorg leveren. We gaan met uw zorginstelling in gesprek om patiëntgerichte zorg te creëren en/of te optimaliseren.

  • Waarom Dames met zorg?

    • ✓ Patiëntgerichte zorg
    • ✓ Optimalisatie op maat
    • ✓ Gezonde passie

Laat uw zorgproces optimaliseren door Dames met Zorg!

Wij helpen u met het creëren van een patiëntgerichte zorginstelling

Voor veel zorginstanties is patiëntgerichte zorg leveren makkelijker gezegd dan gedaan. Met onze organisatie gericht op patiëntenzorg hebben we jarenlange ervaring in de zorgbranche en we zetten deze ervaringen graag in om ook uw zorginstelling naar een volgend niveau te tillen. Door middel van verschillende projecten en acties hebben wij al meerdere zorgorganisaties ondersteund in hun weg naar betere zorg waarbij de patiënt centraal staat.

Alle wegen leiden naar het optimaliseren van uw patiëntgerichte zorg

Om de patiëntgerichte zorg te creëren en te optimaliseren, bieden wij veel verschillende diensten aan. Samen gaan we kijken welke processen binnen uw organisatie aangepakt kunnen worden en hoe we dit het beste kunnen doen. We kunnen bijvoorbeeld door middel van een quickscan van uw zorginstelling er gemakkelijk achter komen wat er speelt binnen uw organisatie. We vinden verbeterpunten en adviseren hoe u een betere patiëntgerichte zorg kunt creëren. Als het optimaliseren van uw patiëntgerichte zorg de goede kant op gaat, helpen wij uw zorginstelling ook met de laatste stapjes voor een ZKN-keurmerk. Met keurmerken laat u aan patiënten zien dat uw praktijk, kliniek of andere zorginstelling voor kwaliteit en professionaliteit staat.

Samen gaan we uw patiëntgerichte zorg optimaliseren

Bent u er klaar voor om actief patiëntgerichte zorg te creëren binnen uw zorginstelling? Neem dan direct contact met ons op en we kijken samen welke aanpak het beste bij uw zorgorganisatie past. Vanuit Bilthoven, in de buurt van Utrecht, staan wij voor u klaar in heel Nederland en België. Stuur ons een e-mail via info@damesmetzorg.nl of bel ons op 06 – 24 56 61 93 (Kirsten) of 06 – 10 45 17 11 (Liesbeth).

Neem contact op