Zorgadministratie optimaliseren

‘Wordt de patiënt er beter van?

Administratieve processen optimaliseren

Zorgadministratie neemt vaak veel tijd in beslag, dus dit is het moment om de administratieve processen te optimaliseren. Dames met Zorg! werkt vanuit Bilthoven, nabij Utrecht, voor huisartspraktijken en andere zorginstellingen binnen Nederland en België. Wij helpen u inzien hoe uw huidige administratie verloopt en hoe deze verbeterd kan worden. Samen stellen we steeds de vraag: ‘Wordt de patiënt er beter van?’.

Door de zorgadministratie te optimaliseren, houdt u meer tijd over voor uw patiënten

De tijd die de administratie in beslag neemt, is kostbare tijd die niet aan de patiënt besteed kan worden. Wij ondervinden, door de patient journey in kaart te brengen, vaak dat patiënten het juist erg waarderen als er de tijd voor hen wordt genomen. Het is daarom belangrijk dat administratieve processen zo optimaal mogelijk worden ingericht. Het optimaliseren van de zorgadministratie helpt u ook met een meer patiëntgerichte communicatie.

Zet uw patiënten weer op één

Dames met Zorg! brengt graag uw huidige zorgadministratie in kaart en doet voorstellen voor het optimaliseren zodat u uw kostbare tijd kunt besteden aan waar het allemaal om draait: de patiënt. Als u meer inspiratie op wilt doen over ons werk, lees dan vooral onze afgeronde ondersteunende projecten. Bij vragen mag u altijd contact met ons opnemen. U belt hiervoor naar 06 – 10 45 17 11 (Liesbeth) of 06 – 24 56 61 93 (Kirsten), of stuurt een e-mail naar info@damesmetzorg.nl.

U kunt uw tijd wel beter besteden?

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.