Optimaliseren voor een ZKN-keurmerk

Dames met Zorg! is gevestigd in Bilthoven, vlakbij Utrecht, maar helpt u binnen heel Nederland en België uw organisatie te optimaliseren voor een ZKN-keurmerk. Dit is een kwaliteitskeurmerk voor Zelfstandige Klinieken in Nederland. Omdat u voor het keurmerk aan strenge eisen moet voldoen, snappen wij dat u hier wel wat ondersteuning bij kan gebruiken. Het ZKN-keurmerk kent een jaarlijkse hertoetsing, dus wij zorgen ook dat u op de hoogte blijft van de laatste veranderingen.

  • Waarom Dames met zorg?

    • ✓ Patiëntgerichte zorg
    • ✓ Optimalisatie op maat
    • ✓ Gezonde passie

Laat uw zorgproces optimaliseren door Dames met Zorg!

Uw organisatie optimaliseren voor een ZKN-keurmerk

Wij bieden een overzicht van wat er allemaal belangrijk is wanneer u uw organisatie wilt optimaliseren voor het ZKN-keurmerk. Dit overzicht vergelijken wij met de huidige gang van zaken binnen uw bedrijf en zo vinden we direct de onderwerpen waar wij het verschil kunnen maken. Het kan zijn dat u uw zorgadministratie gaat optimaliseren, of we suggereren juist een verbetering in uw patiëntgerichte communicatie. Gelukkig bieden wij op veel punten advies op maat aan door onze jarenlange kennis van de zorgwereld in te zetten.

Verzekerd van een ZKN-keurmerk met onze hulp

Door te optimaliseren weet u zeker dat u met vlag en wimpel voor het ZKN-keurmerk gaat slagen. Aarzel dus niet om onze hulp in te schakelen. Ook voor het behalen van andere keurmerken kunnen wij u ondersteuning bieden. Als u informatie wilt inwinnen, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Doe dit door te bellen naar 06 – 24 56 61 93 (Kirsten) of  06 – 10 45 17 11 (Liesbeth), of te mailen naar info@damesmetzorg.nl.

Neem contact op