Teambuilding in de zorg

Een teambuilding in de zorg is gunstig voor zowel u als uw personeel. De medewerkers zullen zich opnieuw verbonden voelen en weer als één team achter uw ziekenhuis, huisartsenpraktijk of andere zorginstelling staan. De opties voor activiteiten zijn eindeloos, daarom helpen wij u graag met de invulling van uw teambuilding in de zorg.

  • Waarom Dames met zorg?

    • ✓ Patiëntgerichte zorg
    • ✓ Optimalisatie op maat
    • ✓ Gezonde passie

Laat uw zorgproces optimaliseren door Dames met Zorg!

Teambuilding geeft uw medewerkers in de zorg een boost

Uw zorgpersoneel is een cruciaal onderdeel van uw organisatie. Zij staan in direct contact met uw patiënten en zijn zodoende eigenlijk het visitekaartje. Het is belangrijk dat zij als één team de zorg en service bieden die u voor ogen heeft. Een teambuilding in de zorg kan hiervoor de ideale oplossing zijn. Door middel van creatieve inspiratiesessies worden uw medewerkers opnieuw gemotiveerd om het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Een andere mogelijkheid is de drijfverentest voor zorgmedewerkers, waarbij personeelsleden bij zichzelf moeten nagaan waar hun liefde voor de zorg is ontstaan.

Vraag vrijblijvend extra informatie aan

Teambuilding is voor alle bedrijven, maar dus ook in de zorg is het erg belangrijk. Daarom helpt Dames met Zorg uit Bilthoven, naast Utrecht, zorginstellingen in heel Nederland en België. Of u nu een huisartsenpraktijk in Groningen hebt of een ziekenhuis in Antwerpen, neem gerust contact met ons op voor een teambuilding op maat. Mailen kan naar info@damesmetzorg.nl. Bellen kan naar Kirsten (06 – 24 56 61 93), of Liesbeth (06 – 10 45 17 11). Is een teambuilding niet waar u naar opzoek bent? Wij organiseren onder andere ook congressen en beurzen over de gezondheidszorg.

Neem contact op