Masterclass: Het verschil maken

Dames met Zorg verzorgt tijdens het Modulair Executive MKB-programma van de Business Universiteit Nyenrode de masterclass ‘Het verschil maken’. Binnen het programmaonderdeel Bedrijfsprocessen en ICT laten we zien dat de zorg naast goed op elkaar afgestemde systemen en technologische ontwikkeling gebaat is bij personeel met passie, betrokkenheid en de wil om iets goed te doen voor patiënten.

Dames met Zorg! inspireert met voorbeelden waarbij de klant of patiënt centraal staat en voegt daarmee de zo belangrijke persoonlijke touch aan de opleiding toe.

Ik ben erg blij met de (herhaalde) bijdragen van Dames met Zorg in mijn colleges op Nyenrode. Mijn belangrijkste leerdoel is dat mijn executive studenten zien dat er sprake kan zijn van een authentieke en natuurlijke klantfocus. Dus niet “omdat het moet” of “omdat het nodig is” maar omdat mensen zo in de wereld kunnen staan. Daarmee wordt klantgerichtheid iets vanzelfsprekends. Hartelijk dank Liesbeth en Kirsten!”
Prof. dr. Bert Kersten Hoogleraar Bedrijfsprocessen en ICT Nyenrode Business Universiteit