Zorgmedewerkerstevredenheids-
onderzoek

Met een zorgmedewerkerstevredenheidsonderzoek krijgt u een goed beeld van de gesteldheid van uw personeel. U komt erachter of uw merknemers nog steeds met plezier naar hun werk komen of dat zij al lange tijd met een knoop in hun maag lopen. Wij helpen u de knelpunten te vinden én op te lossen.

  • Waarom Dames met zorg?

    • ✓ Patiëntgerichte zorg
    • ✓ Optimalisatie op maat
    • ✓ Gezonde passie

Laat uw zorgproces optimaliseren door Dames met Zorg!

Een zorgmedewerkerstevredenheidsonderzoek geeft u inzichten

Bij Dames met Zorg! in Bilthoven, vlakbij Utrecht, kunt u terecht voor verschillende tevredenheidsonderzoeken. Wij ondersteunen uw ziekenhuis, huisartsenpraktijk of andere zorginstelling graag, waar in Nederland of België u ook gevestigd bent. Door analyses brengen wij in kaart hoe de huidige tevredenheid onder de werknemers ervoor staat. Mocht uit de test komen dat er personeelsleden niet optimaal gelukkig zijn, dan stellen wij een advies op om de score van tevredenheid te verhogen. Hierin kunnen wij bijvoorbeeld aanraden om een teambuildingactiviteit te organiseren. Door naar elkaar te luisteren, zal uw personeel zich meer betrokken voelen bij de organisatie en uw visie beter begrijpen. Zo werkt u aan de optimalisering van de tevredenheid onder uw zorgmedewerkers.

Voer ook een zorgmedewerkerstevredenheidsonderzoek uit binnen uw organisatie

Voor meer informatie over het zorgmedewerkerstevredenheidsonderzoek belt u naar Kirsten (06 – 24 56 61 93) of Liesbeth (06 – 10 45 17 11), of stuurt u een e-mail naar info@damesmetzorg.nl. Ook als u interesse heeft in een patiënttevredenheidsonderzoek, of een combinatie van beide, mag u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op